Schilderwerk binnen

Is uw huis toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens heel iets anders?

Een nieuwe verflaag verricht al snel wonderen aan uw interieur én geeft een extra dimensie aan het interieur van een huis.

Wanneer u geen tijd of zin heeft om zelf met het binnenwerk aan de slag te gaan, nemen wij dit met plezier uit handen.

 

Naast het binnen schilderwerk kunt u bij ons tevens terecht voor het volgende:

Onderhoud: wanneer uw schilderwerk gereed is, dient dit natuurlijk goed onderhouden te worden. Ook dit verzorgen wij graag voor u. Naast eenmalige onderhoudsbeurten, kunt u bij ons tevens een voordelig onderhoudscontract afsluiten. Dit houdt in dat wij periodiek bij u langs komen voor het onderhoud van het binnen schilderwerk.

Herstel beschadigingen: hierbij kunt u denken aan houtrot of eventuele andere beschadigingen die u graag wil laten opknappen.

Behangen: naast het afleveren van professioneel schilderwerk, helpen wij u tevens graag met behangen. Zie hier meer informatie.

Professioneel advies: met onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u voorzien van de beste adviezen. Wij komen graag een kijkje bij u nemen, waarna wij u informatie kunnen verstrekken over de beste verfsoorten, kleur advies of over de bewerking van beschadigde oppervlakken. 

 

Schilderwerk buiten

Voor het maken van een offerte voor uw buitenwerk komen wij graag bij u langs. Desgewenst kunnen wij een verftechnisch rapport over de huidige staat voor u opmaken. Zo kunnen wij een passende offerte voor u maken. 

 

Wij werken met hoge kwaliteit verf van Sikkens.

Sikkens XD - Sikkens Rubbol XD High Gloss is de top hoogglans verf van Sikkens. De Sikkens Rubbol XD High Gloss biedt een extreme duurzaamheid voor al uw buiten schilderwerk. Met de juiste voorbehandeling en applicatie kan een levensduur van acht tot tien jaar behaald worden. De Sikkens XD High Gloss is de mooiste hoogglans verf voor buiten. 

 

Reparaties

Soms zijn er eerst reparaties nodig zoals bijvoorbeeld het verwijderen van houtrot, ook dit doet Color on the Walls® graag en professioneel voor u. Bij het verwijderen van houtrot en het repareren gebruiken wij uitsluitend twee componenten polyurethaan of epoxyhars reparatie middelen.