Wat zeggen klanten over ons: 

 

"Ik heb Luuk Baden van Colors on the Walls gevraagd om met mij mee te denken om wat kleur in mijn woonkamer aan te brengen.
Alle muren waren wit en ik wilde graag wat variatie aanbrengen. Luuk was zeer behulpzaam en gaf duidelijk de gevolgen van een mogelijke keuze aan. Zijn advies was zeer goed en duidelijk gebaseerd op jarenlange ervaring.
Uiteindelijk heeft hij mij de mogelijkheden met betrekking tot een speciale Italiaanse verf laten zien. Op zijn advies is de wand achter de televisie voorzien van een prachtige kleuren mix van grijs, goud en zilver. Het is mooier geworden dan ik vooraf had kunnen bedenken.
Wat ik ook als heel erg prettig heb ervaren is dat Luuk oog heeft voor arbeidshygiëne. Alles wordt netjes afgeplakt en afgedekt. Daar heb ik me (voor het eerst) totaal geen zorgen over hoeven maken. Tevens is hij zeer accuraat en nauwkeurig.
Al met al een echte aanrader en dan doel ik op het gekozen materiaal maar vooral ook op de resultaten die Luuk heeft behaald als “de verfspecialist” op dit gebied."

Herman - Diemen (januari 2021)

 

"Wij waren op zoek naar iemand die ons kon helpen met keuzes maken t.a.v. onze styling in huis, nou dat is gelukt! Luuk Baden en Arnaud Le Clercq hebben ons zeer goed geholpen. Wij vonden het erg lastig om te bepalen welke kleursamenstelling goed zou passen in ons interieur. Deze mannen kwamen, met al hun geduld, met te gekke ideeën en oplossingen voor zaken waar wij een probleem zagen. Onze muren zijn prachtig geworden en ook hebben wij één wand laten beschilderen met Italiaanse schilderwerk. Tijdens hun aanwezigheid vertelden wij dat wij ook aan het kijken waren voor een nieuwe PVC vloer en dat wilden zij ook voor ons doen. Wat is het prachtig geworden! Wij raden Color on the Walls zeker aan. Super blij mee mannen!"

Ben - Leusden (december 2021)